Timbro förlag

Varukorg:
Inga produkter

Kontakt

Kontakt

För frågor gällande boktitlar, författare, lagerstatus och likande, kontakta Martina Stenström.

 

För frågor av mer teknisk karaktär, exempelvis problem med e-böcker, kontakta Lucas Karlsson

 

FAQ

Kan jag få böcker levererade utanför Sverige?

Beställningar som ska levereras utomlands måste mejlas in till Martina Stenström.

 

Var hittar jag mitt kvitto?

Vi skickar inte ut ett kvitto via e-post. Kvittot visas istället i ett av stegen när du köper din bok. Kvittot går också att hitta i efterhand om du loggar in på dina sidor i bokhandeln och klickar på din order.

 

Var/hur laddar jag ner min e-bok?

I steget efter att du betalat din e-bok så finns en länk som du använder för att ladda ner din bok. Du kan också logga in på dina sidor och klicka på din order, så visas länken för nedladdning där. 

 

Vad är en e-bok?

En e-bok är bok i digitalt format för läsning på en läsplatta eller surfplatta. De flesta av våra e-böcker är i formatet "e-pub". E-pub-filer kan läsas på exempelvis iPads och de flesta dedikerade läsplattor. E-pub kan också läsas på en dator eller smartphone om du har en app eller program som kan läsa e-pub.

 

Hur får jag loginuppgifter till mina sidor?

Första gången du handlar från oss så skickar vi dig ett mejl med ett tillfälligt login. Det kan en liten stund innan mejlet kommer. I mejlet finns instuktioner för hur du skapar ett konto. Det tar bara en minut.

Du behöver inte ett login för att kunna handla. Det används bara ifall du vill ladda ner din e-bok på nytt eller om du vill se kvitton från dina tidigare ordrar.

  • Leverans utanför Sverige? - Mejla din beställning till Martina.stenstrom@timbro.se

Användarinloggning